Közélet

Befutott Szegedre Donáth Anna, Botka Lászlóval meetingelt egyet

“A mai napon meglátogatott hivatalomban Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője. Az ország állapotáról, a magyar gazdasági válságról, a pedagógusok és az oktatás helyzetéről, az ellenzék előtt álló feladatokról beszélgettünk” – írta Botka László, városunk polgármestere a közösségi oldalán, ahol fotókat is közzé tett a nagy találkozásról.

Botka László azt is kiemelte pénteki posztjában, hogy Donáth Anna figyelmébe ajánlotta Szeged egyedülálló szociális rendszerét, hiszen állítása szerint soha ilyen sokat nem fordítottak a szegedi családok, az idősek és a rászorulók támogatására.

FÓRUMOT TART DONÁTH ANNA

Mint megírtuk, Donáth Anna országjársba kezdett, és ma Szegeden tart fórumot az Art Hotelben. A Momentum európai parlamenti képviselője beszélni fog az ország jövőjéről, az Európával való kapcsolatunkról, az inflációról, az oktatásról és arról, milyen tervei vannak mindezekre a Momentumnak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb