Mindenmás

Szívügyünk a segítség: Támogassuk együtt a szegedi kis hősöket!

Amikor a gyermekkorról beszélünk, a végtelen játékról, boldog nevetésekről és gondtalan felfedezésekről álmodozunk. De mi van, ha ezek a csodálatos pillanatok fájdalommal és félelemmel párosulnak? Most segíthetünk!

Szeged, a Napfény Városa, nem csak a csodálatos történelmi épületek és lenyűgöző parkok otthona, hanem egy olyan közösség is, ahol az emberek összefognak és támogatják egymást. Most egy újabb kihívással nézünk szembe, amit együtt szeretnénk megoldani.

A szegedi központban kis hősök küzdenek a rák ellen. Bármennyire is szomorú, de ők a legbátrabbak közöttünk – mosolyognak a fájdalom ellenére, játszanak a gyógykezelések között, és hihetetlen erővel néznek szembe a holnappal.

Életükben minden pillanat számít. A legkritikusabb állapotban lévő daganatos gyermekek vitális paramétereinek – például az EKG, a véroxigén szint, a testhőmérséklet – folyamatos nyomon követése életbevágóan fontos. Ez nemcsak a gyors reagálást teszi lehetővé a váratlan események esetén, hanem a biztonság érzetét is nyújtja a gyermeknek és a szülőknek.

Ehhez azonban egy új betegőrző monitorrendszerre van szükségük, ami 5 ágymelletti betegőrző monitort és egy központi monitor egységet tartalmaz. A teljes rendszer ára közel 10 millió forint, amely nagyon magas összeg, de minden fillér életet menthet.

Szeged az a város, ahol az emberek összefognak és segítenek egymásnak a legnehezebb időkben is. Most arra kérünk téged, légy részese ennek a közösségi erőnek, és segítsd a szegedi kis hősöket! IDE KATTINTVA TUDSZ SEGÍTENI!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb