Kikapcs

Ilyet se látunk mindennap: exkluzív Fashion Shownak adott otthont pénteken a Móra-park (frissítve)

Június 16-án, pénteken este nem mindennapi rendezvénynek adott otthont a Móra Ferenc Múzeum előtti park. Gyönyörű modellek, extravagáns, csodálatos ruhákban vonultak fel, ezúttal nem a színpadon, hanem a zenélő, fényjátékával elbűvölő szökőkút előtt.

A Vavavin Fashion Show megálmodója Vas Vanessza Vivien, szegedi divattervező volt, akinek a bemutatóval egy nagy álma válhatott valóra. Az est legjobb pillanatait férje, Vas András fényképész örökítette meg, nézd meg galériánkban, milyen is volt az exkluzív esemény.

FRISSÍTVE (17:32) 200 MEGHÍVOTT VENDÉG, 35 DARAB RUHA A VAVAVIN NYÁRI KOLLEKCIÓJÁBÓL

Cikkünk megjelenését követően elértük Vas Vanessza Vivient, a Fashion Show megálmodóját, aki elmondta, közel 200 meghívott vendég előtt mutatták be a VAVAVIN legújabb nyári kollekcióját, ahol 35 db ruha vonult fel. “A ruhák egytől egyig saját, egyedi tervezésűek általam. Kizárólag magyarországi, illetve helyi gyártási folyamatokkal. Egy nagy álmom valósult meg ezzel a lehetőséggel, mert Szegeden ennek a bemutatónak, ennél szebb helyet elképzelni sem tudtam volna. Ezt a bemutatót, ez a tér csak varázslatosabbá tudta tenni. A szökőkutat átprogramoztattam, le lett állítva 1,5 órára, hogy 19.00-kor újrainduljon, amikor a bemutató elkezdődött. Végtelen hálás vagyok a szegedi városvezetésnek” – mondta el nekünk Vas Vanessza Vivien.

Fotók: andrasvas.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb