Kikapcs

Ma új SZEGEDI rekord született! Ekkora levendulafonatot még tuti nem láttál! (videó)

A Szeged365 csapatának, nekünk mindig is szívügyünk volt Szeged történelme, kultúrája és fenntartható zöld környezetének ápolása. Mindez összefonódott a mai napon, amikor a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében rekordot döntöttünk: elkészült Szeged legnagyobb levendulafonata. Igen, jól olvasod: nem kevesebb, mint 102 méter hosszú lett!

A gigantikus rekord a Levendula- és Rózsa Napok alatt született, és már az előkészületek során lehetett érezni a csodálatos levendula illatát ahogyan beragyogja tán egész Újszegedet! Eredetileg 101 méteresre tervezték a fonatot, hogy ezzel is ünnepeljék a Füvészkert 101. születésnapját, de a megvalósítás még jobban sikerült.

A Szeged365 kamerájával végigszaladtam az immáron rekordnagyságú levendulafonat felett, miközben két kedves szegedi hölgy is méltatta a teljesítményt. Gratulálunk a rekordhoz!

Természetesen, ahogyan arról már a héten írtunk több alkalommal is, ma a Legszegedibb Szegediek 2022-es nyertesei is örökbe fogattak egy-egy rózsát a Füvészkert csodálatos virágai közül. Bennünket pedig Szeged365 Family még nagyobb megtiszteltetés ért: a Levendula Parkot fogadhattuk örökbe! Éreztük, hogy a Szeged365 Family minden tagja velünk van: a szerkesztőségünk fizikálisan is, Ti pedig lelkileg ott voltatok ebben az örökbefogadásban: elképesztően sokan olvastok bennünket nap, mint nap, ezért a szegedi jótékony erőnk folyamatosan nő. A Levendula Park jó gazdái leszünk, megígérjük. A mai napon több alkalommal is élőben jelentkeztünk a helyszínről:

Hamarosan több fotóval, videóval is jelentkezünk, sőt a személyesen megjelent Legszegedibb Szegedi 2022 nyertesekkel is készítettünk interjút.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb