Mindenmás

Berobban a szegedi nyár, 34 fok is lehet ma a Napfény Városában

Hetek óta erre vártunk: ízig-vérig nyári időnk lesz ma, délután akár 34 fok is lehet majd Szegeden. A mai Szeged365 napi pakkunkban van két nagyobb volumenű lezárás is, szóval, lesz miért fejet vakargatni, ha autóval indulsz útnak.

Boldog névnapot Nektek,

  • Rafael,
  • Margit,
  • Koppány, Florencia, Florentina, Benigna!

Ma 71 éves John Goodman amerikai színész (Blues Brothers 2000; A nagy Lebowski), 56 Nicole Kidman, ausztrál származású színésznő (Az órák, Tágra zárt szemek) és pontosan ugyanennyi az 1987-ben alakult Kispál és a Borz együttes énekese, basszusgitárosa és dalszerzője, valamint a 2005-ben alakult Kiscsillag zenekar frontembere, Lovasi András.

MA 34, HOLNAP AKÁR 35 FOK IS LEHET SZEGEDEN

Durván a nyakunkba ugrik a szegedi nyár, a reggeli órákban 14-22, délután 29-34 fok várható Szegeden, záport és erősebb széllökéseket nem jósolt az OMSZ.

Szerdán a napsütést már gyakrabban zavarhatják gomolyfelhők, helyenként zápor, zivatar is kialakulhat, de nem fog mindenhol esni. A szél csak záporok, zivatarok környezetében támadhat fel. Holnap még a mainál is forróbb lesz: 29 és 35 fok közé melegedhet délutánra a levegő.

LEZÁRÁS AZ M43-ASON ÉS A TISZA LAJOSON

Az M43-as autópálya Móra Ferenc Tisza-hídjának dilatációs szerkezetét javítják a szakemberek két héten át. A munkavégzés két ütemben történik az autópálya Nagylak felől az M5 autópálya felé vezető oldalán, egyszerre csak egy forgalmi sávot érintve. Ezalatt a közlekedők sávzárásra és sebességkorlátozásra számíthatnak a szakaszon. 

Megkezdődtek a munkálatok a Tisza Lajos körúton is, a Szegedi Közlekedési Kft. munkatársai pályaburkolat rekonstrukciós munkát végeznek a körút Gutenberg utcai és a Hajnóczy utcai átjárójában, ahol az aszfalt burkolatot tartósabb bazaltbeton burkolatra cserélik.

A június 17 – július 23. között érvényes változásokat az alábbi cikkben gyűjtöttük össze:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb