Kikapcs

Hetedhét Kultúra a Maláta Sörkertben: Művészet, Zene és Finom Falatok!

Van egy hely Szeged szívében, ahol a nyári hőségben is kellemes szellő fúj, a poharak mindig teli, a kulináris élmények pedig garantáltak: ez a Maláta Sörkert. De az idei nyár még izgalmasabbá válik, mert a Maláta Sörkertben három különleges est is várja a látogatókat, melyek nem csak a hasunkat, de a lelkünket is kényeztetik. A Szeged365 sem maradhat le erről!

A szegedi kultúra és a Maláta Sörkert tökéletes egyvelegét hozza el a Maláta Folk Roses estje, a TENYÉRVONALAK – Faludy est és az exkluzív Docpiano Band estje. Minden nap egy páratlan művészeti élménnyel gazdagodhatunk, különleges tárlatvezetésekkel, az új nyári étlap kiválóságaival és fantasztikus élőzenével. A Maláta sörkert szervezésében valamint a Móra Ferenc Múzeum és a Fekete ház közreműködésével szórakozhatunk ezen a hétvégén.

Az események során lehetőség nyílik egy exkluzív tárlatvezetésen részt venni a Fekete Házban, ahol a Hetedhét Hungarikon kiállítás keretében magyar és külföldi hírességek különleges tárgyait tekinthetik meg az érdeklődők. Utána pedig a Maláta Sörkert megújult étlapját kóstolhatják meg a szegediek.

Vegyünk részt egy igazán emlékezetes nyári estén, élvezzük a kiváló ételeket, a színes kulturális programot, és a különleges atmoszférát! A belépőjegyek korlátozott számban kaphatóak, így érdemes minél előbb beszerezni őket a Maláta Sörkertben, hogy garantáltan részt vehessünk ezeken a különleges eseményeken.

Itt van minden részlet, a Maláta Facebook oldalán az eseményeknél:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb