Mindenmás

Csatlakozz Te is a Maláta Lovagrendhez: segítsünk együtt a Reménysugár Alapítványnak!

Szeged365 szerkesztőségünk tagjainak szíve kétszer jobban dobban, amikor szolidáris szegedi akciókról írhatunk: a Maláta Sörkert kiemelkedő közösségi akcióját mutatjuk be, amely nem csak a helyi kultúra fejlesztését célozza, hanem egy nemes ügyet is szolgál. Június végéig folyamatosan léphetnek be a lovagok!

A Lovagrend összefogást és közösséget szimbolizál, melynek tagjai különleges kiváltságokat élvezhetnek, miközben fontos szerepet játszanak a város kulturális életének alakításában. Aki csatlakozik hozzánk, annak nemcsak a kiváló sörök és a finom ételek ízvilága nyílik meg, hanem egy tágasabb, színesebb közösség tagjaivá is válik, akik összefogásukkal segítik a helyi kultúra és gasztronómia fejlődését.

De most, ez a csatlakozási lehetőség még többet jelent: június végéig a Maláta Lovagrendbe belépők hozzájárulnak a Reménysugár Alapítvány támogatásához is. Az alábbi videóban Kiss Balázs Imre mesél arról, hogy miért is olyan fontos, hogy minél több Maláta Lovag csatlakozzon:

“A Maláta Lovagrendbe való belépés egy kiváló módja annak, hogy aktív részese legyél Szeged kulturális és gasztronómiai életének, miközben segítesz a rászorulóknak. Minden egyes csatlakozó hozzájárulásával növeli a támogatás összegét” – mondta Kiss Balázs Imre.

Csatlakozz Te is a Maláta Lovagrendhez, élvezd a tagság előnyeit, miközben segítesz a Reménysugár Alapítványnak! Az akció a hónap végéig tart, így ne habozz, cselekedj ma!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb