Mindenmás

A Hungi Vigadó szemüvegén keresztül: újra bekukucskáltunk Szeged ikonikus épületébe

Érdekes dolgokat találhatunk Szeged utcáin. Az egyetem hatalmas épülete, a Dóm tér, a Tisza partja, mind-mind szembe jön velünk, ám van egy hely, ami kihagyhatatlan: a Hungi Vigadó. Egy hely, ami az évtizedek során magába olvasztotta Szeged éjszakai életét, és azóta is a város szórakozásának pulzáló szíve.

Egyszerű szórakozóhelynek tűnhet, de a Hungi Vigadó ennél sokkal több. Ez a hely, ami egykor a híres Hungária szálló otthona volt, ma pedig egy pezsgő, modern szórakozóhely, ahol a koncertek, partik, előadások és egyéb rendezvények mind-mind hozzájárulnak az életünk szebbé tételéhez. Az antik és a modern elemek ötvözete, ami olyan egyedülállóvá teszi a Hungi Vigadót.

De hogyan néz ki belülről? Nos, hogy ezt is megmutassuk nektek, újra bejártuk a Hungi Vigadót, és elkészítettünk egy videót, amelyben bemutatjuk az épület minden egyes zugát. Az előcsarnok, ahol a barátok találkoznak egy jó kis italra, az emelet, ahol a nagyobb rendezvényeket tartják, a bárterület, ahol a legfinomabb koktélokat és italokat készítik, mind bemutatásra kerül.

De ez a videó nem csak bemutató. Aki megnézi a videót, az részt vehet a nyereményjátékunkban, ahol 3 páros belépőt sorsolunk ki a Hungi bármelyik bulijára, plusz minden páros jegy mellé 3000 forintos italkupont is adunk. Egyszerű a játék, csak nézd meg a videót, és játssz velünk!

A Hungi Vigadó a hely, ahol az éjszaka élet és a kultúra találkozik, és ahol mindig történik valami. Ha még sosem jártál itt, itt az ideje, hogy felfedezd, és ha már ismered, akkor itt az idő, hogy újra felfedezd. Gyere el a Hungi Vigadóba, és élvezd a hely különleges hangulatát!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb