Nem kategorizált

Folyamatosan érkeznek a hírek: leszakadt fa a belvárosban, megbolondult párakapu a Kárászon (videó)

A Szeged365 Family folyamatosan küldi a fotókat és az információkat! Valahol az áram is megszűnt. Videón ahogyan a belvárosban dobálja a székeket a szél!

Néhány perccel ezelőtt még arról írtunk, hogy vajon elkerüli-e a vihar Szegedet. Akkor még nem tudtuk, hogy a belvárosban konkrétan az erős szél lesújt az éppen szórakozó fiatalságra. A Szegedi Közlekedési Társaság a következő tájékoztatást adta ki:

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok.Korábban írtuk:Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy forgalmi zavar történt a Bartók téren. Emiatt Bartók tér Vár utca között pótlóbuszok közlekednek. Bartók téren és Vár utcában visszafordítják a forgalmat. Török utca irányába terelik a forgalmat. Bartók tér megállóhely kimarad.Érintett járatok: 5-ös, 6-os, 9-es, 19-es trolibuszvonalMegértésüket és türelmüket köszönjük.

ITT PEDIG A PÁRAKAPUT IS LÁTHATOD, AHOGYAN ÉPPEN VÍZSZINTESEN KEZDI EL LOCSOLNI A JÁRÓKELŐKET A KÁRÁSZ UTCÁN! KATT A KÉPRE!

A következő videók azt mutatják, hogy a belvárosban konkrétan az Acapella Cukrászda székeit kapta fel a viharos szél, mintha papírból lennének, sőt a a Szegedi Vízmű párakapuja is megbolondult, oldalt is jól meglocsolta a járókelőket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb