Mindenmás

Alaposan megtépázta a vihar Szegedet: ilyen volt az ítéletidő a ti beszámolóitokon és fotóitokon keresztül

Alaposan megtépázta az éjjel a vihar Szegedet: kidőlt fák és leszakadt ágak adtak munkát a tűzoltóknak, reggel nyolc óráig 80 bejelentés érkezett a szegedi főügyeletre. A heves ítéletidőről rengeteg fotót kaptunk tőletek, ahogy a villámok cikáznak Szeged egén, illetve azokról a fákról, amelyek az orkán erejű szélnek áldozatul estek, ezeket szedtük most össze cikkünkben.

Rengeteg üzenetet kaptunk tőletek az éjszakai vihar alatt. Amiért nagyon hálásak vagyunk, folyamatosan tudósítottatok arról, hogy a városban épp hol, milyen a helyzet.

  • Mint egyik Olvasónk írta, a Bartók téren rászakadt, vagy épp csak a troli mellé, egy fa. A 74 -es busz megállt, a sofőr leszállt, hogy ránézzen a kollégájára illetve az utasokra. Hihetetlen ropogással járt, ijesztő volt. Kifelé a Vadkerti tér után semmi világítás nem volt. A Kamarási-Rendező tér kanyarban átláthatatlan volt az út.
  • mint Réka írta, a Kecskés iskola oldalán nem volt áram, a szélvihar, mozgatta rendesen az üvegházat és a trambulint.
  • másik Olvasónk elmondása alapján Sziksósfürdőn, körülbelül fél óráig áram sem volt, a telefont is csak segélykérésre lehetett használni.
  • Szeged szerte sok helyen nem volt áram: a ti jelzéseitek alapján sötétségbe borult többek között Sándorfalva, Hódmezővásárhely Tarján vàrosrész, Kecskés telep, de Röszkén is többször elment az áram.
  • Üllésen a villám egy villanyoszlopba is belecsapott. Az utcában elment az áram.
  • a szélvihar felkapta a székeket a belvárosban, de megbolondult a párakapu is a Kárász utcán.
  • az Osztrovszki utcában Tímea Olvasónk elmondása alapján egy faágat csavart le a szél, majd vitte magával a villanyvezetéket.
  • Tamás jelentése szerint pedig a Bartók téren csavart ki egy nagy fát a szél.
  • Mint István írta, a Csaba utcában kitört egy ablak üvege, egyenesen rá egy ház előtt parkoló autóra.
  • Dávid beszámolója alapján a József Attila sugárúton a kukákat az útra sodorta az erős szél.

Az alábbi képeket tőletek kaptuk a pénteki viharos estéről, hálás köszönet érte!

A képekért hálás köszönet Olvasóinknak: Gábornak, Anitának, Piroskának, Károlynak, Marcsinak, Péternek, Kingának, Tamásnak és Tímeának!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb