Mindenmás

Nagyon jó hírrel indul a szombat: megtalálták Bettit, a szentesi eltűnt 17 éves lányt

“Kedves rokonok, barátok és ismerősök! Előkerült Betti!” – osztotta meg a jó hírt a fiatal lány édesanyja az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook csoportban szombat délelőtt. Az információt kérdésünkre a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya is megerősítette.

Mint ahogy beszámoltunk róla korábban, a 17 éves Bettina 2023. június 18-án éjszaka tűnt el, a szentesi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. A fiatal lányt majdnem egy hétig nagy erőkkel kereste családja és a rendőrség is, édesanyja még a közösségi médiában is üzent lányának: “Betti! Ha ezt olvasod, tud hogy szeretünk, várunk haza. Nagyon hiányzol nekünk Niki is nagyon vár haza. Adj valami életjelet magadról, hogy tudjuk jól vagy, nincs semmi bajod. Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szeretünk!!!!!!!! Várunk haza!!!!!!!!!!!!!!! Niki, Anya, Apa.”

Szerencsére a történet happy enddel végződött: szombat reggel Betti édesanyja az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook csoportban tette közzé a jó hírt:

Kedves rokonok, barátok és ismerősök! Előkerült Betti! Megtalálta a rendőrség! Ezúton szeretnénk megköszönni a rendőrök kitartó munkáját, és mindenkinek aki bármilyen formában segített, hogy meglegyen Betti. Köszönet és hála!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb