Mindenmás

Éjszakai Moto GP: motoros rendőrök is járőröznek Szegeden, de be kell jelenteni a szabálytalankodókat

Egy év távlatában sem szűnt meg a probléma, csak mérséklődött, hiszen motorosok száguldoznak éjszakánként Szeged utcáin. Mint megírtuk, a Szegeden láttam csoportban ismét arról panaszkodnak, hogy a Rókusi körút és a Kossuth Lajos sugárút is motorospályává avanzsál éjszaka. A Vármegyei Rendőr-főkapitányság most azt javasolja, hogy tegyünk bejelentést, ha szabálysértést tapasztalunk.

Hangos, száguldozó motorosokra panaszkodnak a szegediek. A lakók szerint, esténként a Kossuth Lajos sugárúton és a Rókusi körúton sem lehet nyugodtan pihenni, mert motorosok egy csoportja rendszeresen a panelok, házak mellett, többször is üveghangon hasítanak végig az utcákon.

MOTOROS RENDŐRÖK JÁRŐRÖZNEK, DE JELENTSÜK BE A SZABÁLYSÉRTÉST

A Rádió88 kérdésére a rendőrség most azt közölte, idén is, – csak úgy, mint az elmúlt évben – motoros rendőrök is járőröznek Szegeden. Az egyenruhások a szabályt sértő vagy bűncselekményt elkövető motorkerékpárosokkal szemben is a hatályos jogszabályoknak megfelelően eljárnak. Arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben bárki szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetését észleli, tegyen bejelentést a rendőrségen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb