Gasztro

“Szenvedély, amelyből még jól is keresünk” – csapatot bővít a DELIMO Kézműves Cukrászda

Valóságos vendéglátóipari dream-team szaladt össze a négy éve megnyitott DELIMO Kézműves Cukrászdában, a belsőt hazánk világhírű designer-e, Varró Zoltán álmodta meg, a sütiket-tortákat pedig a többszörös Ország Tortája győztes Szó Gellért komponálja a kezdetektől fogva. Egyetlen valaki hiányzik már csak a csapatba, ha pultos-felszolgáló vagy barista a végzettséged és tényleg jó vagy abban, amit csinálsz, lehet, hogy pont Te vagy az…

Öt éve tárta ki kapuit a REÖK Kézműves Cukrászda, melyet a DELIMO követett az ÁRKÁD Szeged felső szintjén. A kéz a kézben menetelő francia cukrászda – páros valóságos gasztro-forradalmat indított el a Napfény Városában, a Magyar Ede szecessziós épületében megnyitott vendéglátóhely nyomdokain azóta is sorra nyílnak a hasonló stílusú kávézók. A 2018 nyarán, majd 2019 őszén született cukrászdák sorsát nem bízták a véletlenre:

  • a patinás, egyszerre elegáns és divatos enteriőrt arra a Varró Zoltánra bízták, aki az egyetlen magyar, aki átvehette a beltéri designer-ek Oscar-díjának tartott Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design díját New York-ban,
  • a cukrászcsapat munkáját a nyitás óta a többszörös Ország Tortája győztes Szó Gellért mentorálja,
  • a legfontosabb pedig, hogy az ásványvízen és üdítőn kívül nincs “beszállított” termék, a croissant-tól kezdve a kézműves csokoládékon át a tortákig az összes finomságot a műhelyükben dolgozó csapat állítja elő.

A két szegedi cukrászda csapata rengeteg meglepetéssel készül a 2023-es nyárra, azonban lehet, hogy még Te is beférsz a különítménybe. Próbálj rá, írj egy rövid, fényképes önéletrajzot és küldd el nekik a [email protected] e-mail címre és lehet, hogy Te leszel a DELIMO Kézműves Cukrászda következő pultos-felszolgálója!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb