Kikapcs

Borovics Tamás exkluzív vallomása: a Legszegedibb Művész 2022 díj nyertese elárulta, nagyon várja már ezt a különleges Faludy-estet a Malátában

A Maláta sörkert és a Fekete Ház most egy olyan különleges eseménnyel készül, amely Szeged szívében ötvözi a gasztronómia, az irodalom és a színház legjavát. Egy hosszú nyári estén, miközben a csillagok a szabad ég alatt ragyognak, Borovics Tamás, a Szegedi Nemzeti Színház színésze vezet minket át Faludy György művein és regényrészletein.

Borovics Tamás nem véletlenül nyerte el a Ti szavazataitokat: 2022-ben a Szeged365 Legszegedibb Szegediek szavazáson, a Legszegedibb Művész kategóriában toronymagasan nyert! A Maláta sörkert teraszán, nyitás előtt beszélgettünk a művészúrral, egy különleges programról: július 9-én exkluzív Faludy-estet élvezhetnek a vacsorajegyet vásárlók, miközben egy exkluzív tárlatvezetést s kapnak a Hetedhét Hungarikon kiállításra. 

Az esemény egyedülálló lehetőséget kínál mind az irodalom, mind a színház szerelmeseinek. Az estét egy exkluzív tárlatvezetéssel kezdjük a Fekete Házban, ahol Rostás Mónika, a Fekete ház kiállító vezetője vezet minket körbe a magyar és külföldi hírességek személyes tárgyai között. A tárlatvezetést követően a Maláta sörkertben kerül sor az irodalmi előadásra és a finom vacsorára. Az eseményről minden részletet ITT TUDSZ ELOLVASNI!

A belépőjegyek érdemes gyorsan megvenni:  ez a Maláta sörkertben lehetséges, vagy a +36 30 190 2500-as telefonszámon és a [email protected] e-mail címen. Természetesen a Szeged365 kamerája ott lesz a helyszínen, mi sem hagyhatjuk ki ezt a különleges estét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb