Közélet

Kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air egyik járata Budapesten

Kényszerleszállást hajtott végre a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Wizz Air Budapestről Marosvásárhelyre tartó járata június 29-én – vette észre a spabook.net. Az eset nem sokkal a gép felszállása után történt, az utasok szerint a gép hajtóművével lehetett a probléma.

Az esetről a fedélzeten tartózkodó utasok számoltak be a közösségi médiában. Három magyar DJ is a gépen utazott, akik éppen Erdélybe indultak koncertezni. “Visszaérkeztünk Budapestre, és azt mondták, hogy Isztambulból jön egy gép, amely majd elvisz minket elvileg három óra múlva Marosvásárhelyre, úgyhogy most itt várunk. Elvileg valami hajtóműprobléma volt, ami szerintem nem kis probléma, de nézőpont kérdése. Az a lényeg, hogy épségben megérkeztünk” – közölte DJ Stephanie. Az Index azt írja, hogy miután a repülő visszatért a magyar fővárosba, a gépen várakoztak kis ideig az utasok, majd buszokkal szállították vissza őket a terminál épületébe, ahol megvárták a cseregép indulását.

MEGSZÓLALT A WIZZ AIR

A lapnak végül elküldte a légitársaság a hivatalos közleményét, melyben így írnak: „A Wizz Air június 29-én Budapestről Marosvásárhelyre tartó járata egy apróbb technikai probléma miatt visszafordult az induló repülőtérre. Az átmeneti hiba a légitársaság protokollja szerint karbantartást igényelt, amely elvégzésére a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér bizonyult alkalmasabbnak. A karbantartást követően 12:59-kor felszállt a helyettesítő repülőgép az utasokkal. A Wizz Air számára továbbra is utasai és munkatársai biztonsága a legfontosabb. A légitársaság ezúton is szeretne elnézést kérni minden érintettől, akit kellemetlenség ért” – áll a vállalat közleményében.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb