Mindenmás

Hatalmas szegedi büszkeség: Németországban tesztelte a legmodernebb eszközöket a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója

A rehabilitáció fejlődése szerencsére folyamatos! A Szent Vincent Rehabilitációs Központ Szegeden folyamatosan azon dolgozik, hogy a legmodernebb és leginnovatívabb technológiákat használja a betegek rehabilitációjában. Ennek ékes bizonyítéka a közelmúltban történt németországi látogatás, ahol a Klinika alapítója, Détári Vilmos a helyi kórházak fejlett eszközeit és technológiáit tanulmányozta.

A látogatás során Détári Vilmos többek között Dr. Csohány Ágnes gyermekgyógyász szakorvossal. A MRE Bethesda Gyermekkórház Kiemelt Gyermek mozgásszervi rehabilitációs osztályán dolgozó szakértővel, valamint Dr. habil Fazekas Gábor PHD tanszékvezető egyetemi docens, SZTE Rehabilitációs Medicina Tanszékvezető, OORI STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLY ÉS KIEMELT RÉSZLEG osztályvezetője együtt vizsgálták a korszerű rehabilitációs eszközöket és megoldásokat.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója szerint a látogatás rendkívül sikeres volt, és számos új ötlettel és technológiával tértek haza, amelyeket hamarosan be is vezetnek a szegedi központban is. Úgy véli, hogy a korszerű technológiák alkalmazása segítheti a betegek rehabilitációs folyamatát, és hozzájárulhat az életminőségük jelentős javulásához.

Détári Vilmos alapító, aki ugyancsak stroke után lett sérült ember, pontosan tudja mit élnek át azok akik egy ilyen súlyos betegségbe kerülnek. Legutóbb itt írtunk a központról, érdemes megnézni a videót is, ahol látható: személyreszabottan, komplex kezelést tudnak nyújtani a sérült embereknek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb