Mindenmás

Újabb részletek derültek ki az M5-ösön történt halálos balesetről: egy 21 éves férfi okozta a tragédiát, egy 16 éves lány maradt árván

Hármas tragédia történt éjszaka, miután egy Szeged felé tartó személyautó átrepült a szalagkorlát felett, és egy másiknak ütközött az M5-ösön – írtuk meg hétfőn reggel a baleset részleteit. Mint azóta kiderült, egy 16 éves lány maradt árván, miután egymásba csapódott a két autó.

A rendőrség hajnal 1 előtt két halálos áldozatról és két sérültről adott hírt, de idő közben három főre emelkedett a balesetben elhunytak száma.

EGY 21 ÉVES FÉRFI OKOZTA A BALESETET

A Tények információja szerint egy 21 éves férfi okozta a balesetet, aki autójával átrepült a szalagkorláton és óriási sebességgel egy másik autónak ütközött. Mindkét kocsi motorja kiszakadt, totálkárosra törtek az ütközésben. Az egyik, a lapnak nyilatkozó szakértő szerint műszaki probléma, vagy emberi gondatlanság okozhatta a balesetet.

Hangai József, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének regionális kommunikációs munkatársa azt nyilatkozta, hogy két férfin már nem tudtak segíteni, egy nőnél pedig megkezdték a traumás újraélesztést és több, életmentőnek szánt beavatkozást végeztek, azonban az újraélesztési kísérlet nem vezetett eredményre. Ő is a helyszínen életét vesztette. Csak egy fiatal lány élte túl az ütközést, szülei a szeme láttára haltak meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb