Mindenmás

Videón, ahogy egy több mint 20 migránsból álló csoportot terelnek a rendőrök Ruzsánál

“A migráció nem létezik, ugye?! 100 m-re tőlünk” – ezzel a szöveggel fémjelzett videót osztottak meg a Szegeden láttalak nevű Facebook csoportba, amelyet egy Ruzsa külterületén élő hölgy töltött fel a közösségi oldalára. A videón az látható, hogy a rendőrök éppen elvezetnek egy több mint 20 migránsból álló csoportot, akik libasorban bandukolnak az egyenruhások által odarendelt rendőrségi járművek felé.

A poszt szerint az eset még július elsején, azaz múlt szombaton történt, és így festett:

A másnapi, vasárnapi országos határrendészeti összesítőben a rendőrök azt írták egyébként, hogy csak elsején Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 13 esetben összesen 284 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Domaszék, Mórahalom, Röszke, Ruzsa és Zákányszék közigazgatási területén. Valószínűleg a fent látott csoport is ezek közé tartozik.

GÉPFEGYVERROPOGÁS ÁSOTTHALOMNÁL

A fent is említett településeken gyakori a migránsok felbukkanása, és az is megesett már, hogy gépfegyverropogásra riadtak fel a lakosok. Utóbbi a múlt héten történt Ásotthalomnál. Mint kiderült, Szerbiában történt az incidens, a magyar határtól mindössze egy kilométerre:

Egy héttel az ásotthalmi történtek előtt pedig Szeged belvárosában volt hajsza. Egy embercsempészt üldöztek a rendőrök:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb