Mindenmás

Mi folyik Szegeden? BETON! Így néz ki, amikor az Első Beton Kft. titánjai összedolgoznak

Szeged nyáron nem csak a hőség, hanem a beruházások városa is. A legkülönfélébb beruházásokhoz pedig modern eszközök, tervezés és csapatmunka szükséges. Az Első Beton Kft. csapata nagy lendülettel vetette bele magát egy vadiúj társasház építésébe Újszegeden, ahova a Szeged365 stábja elkísérte őket, és szemtanúi lehettünk, hogyan adják át a srácok a stafétát egymásnak a nagy pörgések közepette.

Kora reggel érkeztünk az építkezésre, így éppen elkaptunk azt a pillanatot, amikor elkezdett folyni a beton az Első Beton mixerautóiból. Szőnyi Csaba, a betonacél üzletág vezetője éppen Papp Norberttel, a beton üzletág vezetőjével egyeztetett a következő lépésekről. Csaba neve ismerős lehet, hiszen ő volt az, aki körbevezetett minket az Első Beton Kft. acélbeton gyártó üzemében, és egy kávézás alatt le is gyártottak nekünk a srácok 100! kengyelt:

Csaba elárulta nekünk, hogy az egész építkezés a fent említett üzemben kezdődött kevesebb, mint két hete. Őszintén itt kicsit mi is felhúztuk a szemöldökünk, hiszen ez azt jelenti, hogy 14 nap alatt a nulláról eljutottak oda a srácok, hogy egy egész társasház alapját beszerelték.

De nem csak a betonacél üzletág dolgozói a kőkemények, hanem a beton üzletág csapata is belead mindent! Ők gondoskodnak arról, hogy a beton tökéletesen rásimuljon az alapokra, és megbízhatóan hordozza majd az épületet. Hidd el, nem fogsz csalódni, amikor meglátod, hogy ezek a srácok mennyi energiát fektetnek abba, hogy minden részlet tökéletes legyen:

Hamarosan újra jelentkezünk az építkezésről, amikorra a srácok elmondása szerint már a földszint el is készül és elsőként láthatjuk, hogyan valósul meg az első emeletek betonozása.

A nagy beruházások mellett mindig van ideje az Első Beton Kft.-nek minden szegedire. Szóval, ha megbízható, gyors és precíz munkát szeretnétek, akkor irány a weboldaluk, ahol minden információt megtaláltok: https://www.elsobeton.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb