Sport

Márton Anita diadalmaskodott az atlétikai ob-n: aranyéremmel a zsebében várhatja szombaton fő versenyszámát, a súlylökést

A nőknél a szegedi születésű olimpiai bronzérmes Márton Anita, míg a férfiaknál Szikszai Róbert nyerte a diszkoszvetést a 128. atlétikai országos bajnokság nyitónapján a Nemzeti Atlétikai Központban.

MÁRTON ANITA ARANYÉREMMEL A ZSEBÉBEN VÁRHATJA A SZOMBATI SÚLYLÖKÉST

A fedettpályás világbajnok, olimpiai bronzérmes súlylökő Márton Anita győzelmével rajtolt az ob, amely az augusztusi világbajnokság tesztversenye is egyben. A békéscsabai versenyző 54,73 méteres idei legjobbjával nem talált legyőzőre, így egy aranyéremmel a zsebében várhatja szombaton fő versenyszámát, a súlylökést. A férfiaknál Huszák János sérülésből visszatérve bíztató formát mutatott, de nem tudta megelőzni a nyíregyháziak U20-as Európa-bajnokát, Szikszai Róbertet, aki ezúttal szintén 60 m alatt maradt (59,69).

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb