Mindenmás

Most történik: migráns csoportot kapcsolnak le a rendőrök Szegedtől 25 kilométerre, Baja felé (videóval)

Ma sem unatkoznak rendőreink, mint ahogy Olvasónk, Martin videóján is látható, Szegedtől 25 kilométerre, Baja felé éppen egy migráns csoportot kapcsolnak le szombat kora délután az egyenruhások.

A PÉNTEKI NAP IS ESEMÉNYDÚS VOLT

Nemcsak a mai, a pénteki napjuk is eseménydúsan telt a rendőröknek. Az ORFK Kommunikációs Szolgálat szombati tájékoztatása szerint 2023. július 7-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 8 esetben összesen 237 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom, Szeged és Ruzsa közigazgatási területén. Valamint az elmúlt 24 órában a rendőrök vármegyénkben 4 esetben összesen 80 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

RUZSÁN IS VOLT FOGÁS

Mint kiemelték, július 7-én 14 óra 50 perckor Ruzsa közigazgatási területén ellenőriztek egy moldovai honosságú gépkocsit és annak moldovai állampolgárságú vezetőjét. A gépkocsiban 6 fő, magukat török állampolgárnak valló illegális migráns tartózkodott.

Valamennyi esetben az utasok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a magyar jogszabályoknak megfelelően intézkednek az illegális migránsok ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakíséréséről, míg a járművezetőkkel szemben embercsempészés miatt büntetőeljárás indult.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

A videót köszönjük Olvasónknak, Martinnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb