Sport

Micsoda nap Olaszországban! Molnár Csanád négyesben, Kiss Ágnes egyesben, sőt a Szarka Krisztián-Molnár Csepke vegyes páros is ifjúsági világbajnok

A szegediek ismét bizonyították rátermettségüket, az MVM Szeged VE versenyzői az olaszországi Auronzóban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon újabb aranyérmeket zsebelhettek be – jelentette be a jó hírt közösségi oldalán a Szegedi Vízisport Egyesület.

Mint írták, fantasztikusan alakult a viadal szombati napja. Szarka Krisztián és Molnár Csanád négyesben, Kiss Ágnes egyesben lett aranyérmes, míg a program végén a Szarka Krisztián-Molnár Csepke vegyes páros is világbajnoki címet szerzett. Az MVM Szeged VE versenyzői közül Paragi Petra is felállhatott a dobogóra, a négyessel ezüstérmes lett.

IFJÚSÁGI VILÁGBAJNOK LETT A KISS ÁGNES – MOLNÁR CSEPKE NŐI KENU PÁROS IS

“Ifjúsági világbajnok lett a Kiss Ágnes-Molnár Csepke női kenu páros” – számolt be a rendkívüli eredményről a Szegedi Vízisport Egyesület  a közösségi oldalán. A lányok az Olaszországban zajló korosztályos kajak-kenu világbajnokságon vettek részt, és 500 párosban hozták el az aranyérmet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Szegedi Vízisport Egyesület FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb