Mindenmás

Jutott egy újabb tűzeset vasárnapra, közel 500 négyzetméteren, foltokban égett a hulladék a Sándorfalvi úti szeméttelepen (videóval)

Tüzesre sikerült a vasárnap is, a reggeli mártélyi tűzeset után Szeged környékére is jutott egy: a Sándorfalvi úton található szeméttelepen közel 500 négyzetméteren, foltokban égett és füstölt a kommunális hulladék vasárnap délután – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól.

Tűz ütött ki vasárnap délután a Sándorfalvi úton lévő szeméttelepen, közel 500 négyzetméteren, foltokban égett a kommunális hulladék. A tűzre olvasóink hívták fel a figyelmünket, de a Csongrád-Csanád vármegyei Katasztrófavédelem is megerősítette. Mint tőlük megtudtuk, a tűz valamivel 14 óra után keletkezett, a helyszínre a szegedi tűzoltók pillanatok alatt kiértek. A tűz oltásában több munkagép vett részt, 14:45 körül pedig sikeresen megfékezték a tüzet és nekiláttak az utómunkálatoknak. A tűz az M43-as autópályáról is jól látható volt, erről egy videót is kaptunk, mutatjuk:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7253826873644354843

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb