Mindenmás

Rongálás miatt nem üzemelnek a párakapuk és az ivókutak Szegeden – utoljára javítja meg őket a Vízmű

Elért bennünket egy újabb hőhullám, árnyékban is 30 fok van Szegeden, a Klauzál téri párakapu pedig felmondta a szolgálatot – írtuk meg hétfőn olvasói beszámolók alapján, ma pedig a Szegedi Vízmű közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. Mint írják, rongálás miatt nem üzemelnek a párakapuk és az ivókutak Szegeden.

“Az idei nyáron sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy minden eddiginél gyakrabban fordult elő, hogy megrongálták a kihelyezett párakapukat és ivókutakat” – írja a Vízmű keddi közleményében, ahol azt is kiemelték, hogy a párakapuk fúvókáit ismeretlenek rendszeresen leszerelik, az ivókutak csapját is elvittek, letörték már.

UTOLJÁRA JAVÍTJÁK MEG

“A folyamatos rongálások miatti állandósult javítási munkákra jelenleg nem rendelkezünk elegendő kapacitással” – hangsúlyozták, majd hozzátették, hogy mindezek miatt úgy döntöttek, hogy a párakapukat most utoljára megjavítják (pótolják a fúvókákat), azonban további rongálás esetén az üzemeltetésüket nem folytatják.

A párakaput egyébként ezekben a pillanatokban szerelik a Klauzál téren. Köszönjük a fotót Dávidnak!

Mi is felhívnánk a figyelmet arra, hogy vigyázzunk a Szeged értékeire, ne rongáljuk meg a párakapukat, hiszen irtó jól esik a közel 40 fokos hőségben hűsölni alattuk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb