Mindenmás

Gabonapelyhet hívott vissza Szegeden is a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közlése szerint visszahívják a forgalomból a Penny-Market Kft. egyik gabonapelyhét nem jelölt szójaallergén miatt.

Nem jelölt szójaallergén miatt visszahívta a forgalomból a FREE Csokoládé ízű gluténmentes extrudált gabonapelyhet a Vincze és Tsa Kft. – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Az említett termék a Panny-Market Kft. üzleteiben kapható.

A 300 GRAMMOS TERMÉKKEL VAN BAJ

A szójára érzékeny vásárlókat arra kérik, ne fogyasszanak a 300 grammos csomagban kapható termékből. A visszahívott gabonapehely lejárati ideje 2024. 04. 19., tételszáma 28313534172111177. A forgalmazó Penny-Market Kft. a honlapján közzétett tájékoztatásban az egészségügyi kockázat csökkentésével és a fogyasztók egészségének védelmével indokolta a nem megfelelő allergéninformáció miatti visszahívást. A gyártó mindent megtesz, hogy hasonló eset ne forduljon többet elő – tették hozzá.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb