Mindenmás

„A csapatmunka a legfontosabb” – az Első Beton Kft. segít kialakítani a biztos alapokat

Itt az idő, hogy részletesebben bemutassuk Nektek Szeged építkezéseinek egyik legmenőbb szereplőjét: az Első Beton Kft. beton üzletágát. Ez a csapat nem csak villámgyorsaságával tűnik ki a tömegből, hanem precizitásuk is megsüvegelendő. Lépjünk is közelebb, és ismerjük meg a kulisszák mögött rejlő hősökkel.

Stábunk nem rég látogatott ki Újszegedre, ahol elcsíptük azt az egyedülálló pillanatot, amikor Szőnyi Csaba, a betonacél üzletág vezetője átadta a stafétát Papp Norbertnek, a beton üzletág vezetőjének. Éppen elcsíptük az Első Beton Kft. első mixerautóinak az érkezését, és láthattuk, hogyan készül egy vadiúj társasház alapja. Ha még nem láttad a videót, itt megnézheted:

A beton üzletág csapata valóságos sebességmámorban úsznak, ugyanis a mixerautók a nap minden percében mozgásban vannak és hatalmas mennyiségű betont öntenek ki rövid idő alatt. Csak hogy egyszerűen szemléltessük: 35! mixerautónyi betont öntöttek ki mindössze pár óra alatt. Szükségük is van a gyorsaságra, ugyanis a betonnak folyamatos mozgásban kell lennie a gyors megkötési idő miatt.

Ahogy Papp Norbert is kiemelte, a precizitás a beton üzletág egyik alappillére. A csapat minden apró részletre hatalmas figyelmet fordít, hogy a beton tökéletesen illeszkedjen az alapokhoz, és garantálja az épület hosszú távú stabilitását. Minden mozdulat, minden mérés a tökéletességre törekszik, és az eredmény valami egészen elképesztő lesz.

Papp Norbert és az Első Beton Kft. csapata folyamatosan itt van, hogy minden szegedi építkezés stabil pilléreken álljon. Vedd fel velük még ma a kapcsolatot: https://www.elsobeton.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb