Mindenmás

Kihajtott egy BMW a tram-train elé a Vásárhelyi Pál utcában – szinte ugyanott történt a baleset, ahol délelőtt (frissítve)

Autóval ütközött a tram-train a Vásárhelyi Pál utca és a Pulz utca kereszteződésében – írtuk meg délelőtt a balesetet, azonban nagyon úgy fest, hogy a vasútvillamosnak ez a helyszín a végzete, hiszen délután 3 óra körül szinte ugyanitt balesetezett. Olvasóink beszámolója szerint egy BMW hajtott a tram-train elé a helyszínen.

A balesetet a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette szerkesztőségünknek, sajnos egy személy meg is sérült. Az SZKT azt írja a közösségi oldalán, hogy a baleset miatt Anna-kút és Rókus vá. között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 10-15 perces vonali késések várhatóak.

FRISSÍTVE: MEGOSZTVA KÖZLEKEDNEK A VASÚTVILLAMOSOK

A Mávinform azt írja, hogy a Szeged vasútállomásról 14:40-kor Hódmezővásárhelyre elindult vasútvillamos (33118) Szegeden, a Pulz utcánál egy autóval ütközött. A balesetben a személyautó vezetője megsérült. A helyszínelés végéig a vasútvillamosok megosztva, Szeged, Rókus vasútállomás és Hódmezővásárhely, valamint Szeged, Anna kút és Szeged, vasútállomás között közlekednek. Szeged, Rókus vasútállomás és Anna kút között pótlóbusszal utazhatnak.

FRISSÍTVE (2.0): SZABAD A PÁLYA

“Most szabadul a helyszín” – írt ránk Gábor nevű olvasónk negyed öt környékén, a helyszínelés lassan véget ér, az útszakaszon már lehet közlekedni. A balesetet követően az autó sofőrje is felvette velünk a kapcsolatot, mint mondta, kórházba szállították, könnyebb sérülésekkel.

Mielőbbi jobbulást, teljes felépülést kívánunk Neki!

Vigyázzatok magatokra!

Nagyon nem akar összejönni az új kihívás sem:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb