Kikapcs

Imádunk Titeket, imádjuk a Szeged365 Family-t: elképesztően sok fotót kaptunk most is Szegedről!

Természetesen a legtöbbet a mai kamionos felvonulásról kaptunk, közel 200 fotót. Nagyon köszönjük Zolinak, Istvánnak, Piroskának, Petrának és Kincsőnek is. Kincső már a hirtelen jött áramszünetről írt nekünk. Mutatjuk az információkat, fotókat.

Az elképesztően sok és bivaly kép közül mutatunk párat: vannak köztük motorosok és kamionosok is. A felvonulásról folyamatosan közvetítettünk élőben Nektek, miközben látjuk az olvasói adatokat: a kamionos találkozóról is írtunk több alkalommal Nektek, pl. brutálisan sokan olvastátok ezt a cikkünket is ma:

Itt pedig a legjobb képek azok közül amiket ma küldtetek nekünk. Giga köszönet érte, nagyon jó érezni, hogy Szeged legnagyobb közössége a Szeged365 Family ennyire aktív minden nap:

Kincső azt írta nekünk, hogy Móravárosban áramszünet volt. Szerencsére nem tartott sokáig, de elmondása szerint a közvilágítás is szünetelt. Feltételezte, hogy lehet a kamionos találkozó miatt van, de erre nem találtunk okot. Szerencsére ezekben a percekben információink szerint helyre állt az áramszolgáltatás Móravároson is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb