Mindenmás

Szegedi magánfogászatból, harapófogóval lopott sárgaréz csöveket egy férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly ősszel el akarta lopni egy magánrendelő klímaberendezésének rézcsöveit – közölte az ügyészség pénteken.

Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője elmondta, a vádirat szerint a vádlott 2022. november 25-én, 17 óra körüli időpontban egy harapófogóval felszerelkezve bement az egyik szegedi magánfogászat nyitott kapuján, majd az annak udvarában található klímaberendezés sárgaréz csöveit levágta, hogy azokat elvigye. Tettére az egyik alkalmazott figyelt fel, majd értesítették a rendőrséget.

100 EZER FORINTOS KÁRT OKOZOTT

A terhelt az 5 ezer forint értékű csövek levágásával több mint 100 ezer forint kárt okozott a fogászatnak. A vádlottat a járási ügyészség dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérletével vádolja. Az elkövető bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni – írta a helyettes sajtószóvivő.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb