Mindenmás

“Mióta nem lehet visszaváltani a sörösdobozokat, itt akár naponta jöhetnének kukát üríteni” – ellepte a szemét Vértó környékét

Júniusra és júliusra is jutott anyag a “trash” rovatunkba. Míg a múltkor a Gutenberg utcában tornyosult a szemét, addig most Olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Vértó környékén uralkodnak áldatlan állapotok. A kukákból csak úgy ömlik a szemét, és mellettük is hulladékhalom áll a földön.

“Elkeserítő ami itt van, szeméthegyek. Mióta nem lehet visszaváltani a sörösdobozokat, itt akár naponta jöhetne kukát üríteni az SZKHT, vagy akiknek a dolga lenne ez” – írta olvasónk, aki fotókat is küldött szerkesztőségünknek a jelenlegi helyzetről (köszönjük szépen):

A dolog pikantériája, hogy tavaly adták át az összesen 653 millió forintból megújult Vértó-környékét, melynek részeként kispiac, rekortán futókör, kutyás ügyességi pálya, szabadtéri kondipark és új szabadtéri bútorok is várják a környékbelieket, így elég elszomorító, hogy ilyen állapotok uralkodnak:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb