Közélet

“Nemrég még a szülinapját ünnepelték” – egész Tömörkény megdöbbent az egyéves kisfiú halálán, akire tegnap egy kutyalánc tekeredett

Halott gyermeket találtak a Szegedtől 40 kilométerre lévő Tömörkényben, egy családi ház udvarán írtuk meg tegnap a tragédiát. Mint kiderült, egy mindössze 1 éves kisfiú hunyt el. Elsődleges információk szerint a kicsi valahogy kijutott a ház udvarára, ahol a család egyik kutyájának a lánca a gyermekre tekeredett. 

Bár többen úgy tudják, hogy a csecsemő nyakára hurkolódott a súlyos lánc, mások arról beszélnek, hogy az a gyermek mellkasán zárult össze túl szorosan. Egyelőre azonban nem tudni pontosan, hogyan történt a tragédia, a helyiek szerint ugyanis a kicsi szülei rajongásig szerették kisfiukat – tudta meg a Ripost.

NEMRÉG VOLT A KICSI ELSŐ SZÜLETÉSNAPJA

“Annyira várták Danikát! Majd megvesztek a boldogságtól, amikor megszületett, és túlzás nélkül lehet mondani, hogy mindenük a kisfiúról szólt. Nemrég még a kicsi első szülinapját ünnepelték, most volt, ebben a hónapban” – szögezte le egy helybeli a lapnak, aki elmondta: szerinte jó szülei voltak Daninak. 

“Nem voltak rossz szülők, sőt. Mindig nagyon féltették és nagyon szerették azt a kicsit. Nem tudjuk, hogyan juthatott ki Danika az udvarra, de az bizonyos, hogy ilyenkor egy másodperc alatt megvan a baj: az ember fél percre nem néz oda, és a kicsi elkúszik, eltűnik, eltotyog” – mondta. 

NYOMOZNAK A RENDŐRÖK

A rendőrségre kedden délelőtt megszállta a családi ház udvarát, késő délutánig helyszíneltek is. Az ügyben jelenleg is nyomoznak, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, gondatlan emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást és vizsgálják a haláleset körülményeit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb