Mindenmás

Robogóst ütöttek el a Budapesti úton, közben ég az avar a Decathlon mögött (frissítve)

Van valami a levegőben ma, a szegedi tűzolók non-stop vonulnak a különféle tűzesetekhez. A délutáni órákban a Vásárhelyi Pál utcában az SZKHT egyik teherautója égett porrá, de Bérkert utcában és a 47-esen is volt mit oltaniuk. Két friss eset van, mindkettő a Budapesti körúti bevásárlóközpontoknál történt, ráadásul mindkettőről Viktor nevű olvasónk tudósított elsőként (nagy pacsi érte, köszönjük).

  • A tűzeset Béketelepen zajlik, ahol – a Zsámbok-réti sor mellett – egy gabonatábla ég, ma már másodjára, ugyanis úgy tudjuk, egyszer már eloltották a tüzet a szegedi egységek, de újra kigyulladt.
  • A baleset helyszíne a Budapesti út azon kereszteződése, amely az Auchan és Decathlon áruházakhoz vezet, itt egy robogós és egy autós ütközött, jelenleg torlódás van emiatt.

Köszönjük a fotókat Viktornak:

FRISSÍTVE: NÉGY HEKTÁRNYI TERÜLET LÁNGOLT

Mintegy négy hektárnyi területen égett a tarló és a száraz fű Szegeden, a Zsámbokréti soron – tudatta közleményében a Katasztrófavédelem. A szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen dolgozott.

Korábbi cikkeink a témában:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb