Mindenmás

Sok-sok napsütés és 33 fok jön csütörtökön Szegedre

Csütörtökön sok lesz a napsütés, csupán északkeleten és a nyugati, délnyugati határ közelében fordulhat elő helyenként zápor, zivatar. Szeged környékén nem kell csapadékra számítani. Az északnyugati szelet többfelé élénk, erős lökések kísérhetik. Pár fokkal mérséklődik a hőség, 27-33 fokos maximumokra számíthatunk.

A Szeged365 időjárás-jelentést a Szabó Klímatechnika támogatja.

Pénteken a többórás napsütést követően délutántól egy újabb hidegfront hatására növekedhet meg nyugat felől erősebben a felhőzet. Eleinte nyugaton és északon lehet csapadék, majd délutántól nyugat felől egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok, helyenként heves zivatarok. A délkeleti-déli szél néhol megélénkül, zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. Nagy lehet a hőmérsékleti kontraszt: az ország északi-északnyugati felén 22-26, déli-délkeleti felén, azaz Szeged környékén 27-33 fokot mérhetünk a délutáni órákban.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb