Mindenmás

TIK-TAK: Már csak néhány nap maradt a MERKBAU ZRT. legnagyobb nyári akciójából

Vészesen fogy az idő a nyár egyik kihagyhatatlan ajánlata esetén. A MERKBAU Zrt. nyári akciójának keretein belül EXTRA kedvezményes áron juthatsz hozzá a legmodernebb REHAU nyílászárókhoz a szegedi Építőcenterében. Mutatjuk a részleteket:

Ahogy a korábbi cikkünkben írtuk, a MERKBAU Zrt. hatalmas nyári árzuhanása már csak néhány napig tart, ugyanis július 31-én befejeződik az akció, így érdemes sietni. Ha kíváncsi vagy, milyen előnyökkel jár egy REHAU nyílászáró beszerelése más nyílászárókhoz képest, akkor kattints a cikkre:

Ha az egyik legmagasabb elérhető minőség nem lenne elég, a MERKBAU teljes körű szolgáltatással segíti a szegedieket. Ennek elérése hatalmas csapatmunkát és tervezést igényel, ugyanis a REHAU műanyag nyílászárók gyártása a MERKBAU cégcsoporton belül történik, mégpedig az ABEX Kft. jóvoltából. A gyártás mellett a forgalmazást is természetesen a MERKBAU Zrt. végzi, és a beszerelésben is segítenek a profi szakembereik, ráadásul extra gyorsasággal.

A MERKBAU Zrt. szegedi Építőcenterében a saját elmondásuk szerint fontosnak tartják, hogy ne csak egy terméket kapjanak készhez a vásárlók, hanem egy komplex, személyre szabott szolgáltatásban legyen részük. Így Te is fontos részese leszel a folyamatnak a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Ha a legmodernebb beltéri nyílászárókat, garázskapukat, tetőtéri ablakokat, homlokzati nyílászárókat, vagy párkányokat keresed, látogass el a weboldalukra, ahol minden információt megtalálsz: https://merkbaukereskedelem.hu/termekkorok/nyilaszarok/

Ha pedig szereted személyesen intézni a dolgokat, irány a MERKBAU Zrt. szegedi Építőcentere a Wimmer Fülöp utca 6. szám alatt, ahol garantáltan a legjobb szakértőkkel értekezhetsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb