Szegedi Arcok

Szakembör rovatunk bemutatja: egy éve kell kerülgetni a kerékpárút kellős közepére kipakolt akadályjelző bóját a Budapesti körúton

Tavaly köszöntöttük fel az egy éves “születésnapján” a Kölcsey utcai lefolyót – amelynek akkor már egy éve hiányzott a fedele -, de nagyon úgy fest, hogy akadt még egy páciens Szegeden, ugyanis a Budapesti körúton, a kerékpárút kellős közepén is hiányzik egy, legalább 1 éve, így őt is megilleti a köszöntés. Azóta áll ott az akadályjelző bója, ami mondjuk meg őszintén: így nem kicsit veszélyes.

Most olvasónk keresett fel bennünket pénteken azzal a bosszantó történettel, hogy a Budapesti körúton a kerékpárosoknak kijelölt útvonalon egy eső-vízelvezető csatornatető meghibásodott, csakúgy, mint korábban a Kölcsey utcán. “Legalább már egy éve kitették az akadályjelző bóját – legalább ez megtörtént – , de azóta semmi nem történik” – írta olvasónk.

Etelka jogosan tette fel a kérdést: “Most tényleg, egy év óta nem tudták elhárítani a hibát? Már arra gondoltam, hogy elmegyek valamelyik építészeti áruházba, és megveszem magam!” Reméljük, azért erre nem lesz szükség, és hamarosan orvosolják a problémát az illetékesek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb