Mindenmás

Az érintettek szemszögéből – megható visszajelzés a Szent Vincent Rehabilitációs Központ munkájáról

Büszkék voltunk mi is, mint szegediek, ahogyan olvastuk Renáta sorait a közösségi oldalán. Ő egyike azoknak, akik szemtanúi voltak annak, ahogy a központ csapata munkájával segített a barátnője, Györgyi gyógyulásában.

Renáta mély hálával és elismeréssel szól a Szent Vincent Rehabilitációs Központ munkájáról: “Hálásan köszönöm Nektek, hogy segítetek a barátnőm gyógyulásában, a lehető legjobb kezekben van! Annyira kedvesen és szépen, türelemmel és hatalmas szakértelemmel vagytok, nem csak Györgyivel, hanem minden gyógyulni akaróval!”

Renáta szavai kiváló példát szolgáltatnak arra, hogy a központban dolgozó szakemberek mennyire elkötelezettek a páciensek gyógyulása iránt, és hogy milyen erőteljes kapcsolat alakul ki a betegek és a személyzet között. Renáta hozzátette: “Örülök, hogy bemehetek hozzá és “nyaggathatom”, hogy még 5 percet, még 5 percet csináljuk a feladatokat, és hogy nem adjuk fel olyan könnyen! Haladunk napról napra, néha lassan, de biztosan!”

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ számára a legfontosabb a páciensek egészségének helyreállítása, és ez nem csupán a szakmai tudás, hanem az emberi törődés és odafigyelés eredménye is. Ahogyan Renáta is megjegyzi, barátnője “nagyon ügyes”, és hozzáteszi: “Szeretlek barátnőm és tudod mindig együtt jóban rosszban… mostmár csak a JÓ jön! Mosolyogj!”

Renáta szavai reményt és erőt adhatnak mindazoknak, akik hasonló helyzetben vannak. A Szent Vincent Rehabilitációs Központban, minden nap azon dolgoznak, hogy minden páciensük hasonlóan pozitív tapasztalatokkal térjen haza, hisz az ő elégedettségük a Szent Vincent Rehabilitációs Központ legfőbb sikere. Amennyiben bármilyen mozgásszervi vagy neurológiai sérüléssel küzdenek, vagy csak kérdéseik vannak, bizalommal fordulhatnak a Szent Vincent Rehabilitációs Központhoz a +36 70 652 0800 telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb