MindenmásVideo365

Breaking: megtaláltuk a Kárász utcai kung-fu mester riválisát, gyilkos karate mozdulatokkal csapott le Kecskemét népére

Breaking: megtaláltuk a Kárász utcai gyilkos kung-fu mester társát vagy riválisát – egyelőre még nem tudtuk eldönteni, hogy melyiket -, viszont nem Szegeden, hanem Kecskeméten. A  TikTok-ra került fel pár napja egy nem mindennapi videó a szomszédból, aki olyan karate (?) mozdulatokat mutat be, hogy még a mi Sifunknak is lehet, hogy kihívást jelentene.

Pár napja került fel a Kecskemét Palócai nevű TikTok-csatornára egy videó, amelyen egy félmeztelen férfi csap le a kecskeméti utca népére: bemutat egy pár karate mozdulatot, pörög egyet, majd a gravitáció egy kicsit közbeszól, és a földön köt ki – szúrta ki a Kecskemét365, vagyis ez azt jelenti, hogy méltó kihívója akadt a szegedi Sifunak:

@szeged365

A végső leszámolás: gyilkos karate mozdulatokkal csapott le egy férfi Kecskemét népére, méltó kihívója akadt a szegedi Sifunak… Forrás: kecsoipalocok.

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Azért, azt megnéznénk, hogy éles “párbajban” melyikük győzne…. Sifut egyébként itt tudod megnézni:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb