Mindenmás

Leköpték, többször ököllel megütötték, majd megrúgták a jegyellenőrt Szegeden – a rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai ma befejezték a nyomozást három férfi ügyében, akik megvertek egy jegyellenőrt Szegeden – tudtuk meg a rendőrségtől.

Márciusban mi írtunk először a történtekről, ám most a rendőrség is közzétette a részleteket. Mint kiemelték, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2023. március 6-án délután keveredtek szóváltásba egy ellenőrrel. A későbbi sértett leszállásra szólította fel a helyi buszjáratot jogosulatlanul igénybe vevő társaságot, akik az eljárással szemben nemtetszésüket fejezték ki.

LEKÖPTÉK, MEGRÚGTÁK ÉS ÖKÖLLEL IS MEGÜTÖTTÉK

A verbális agressziót követően a banda egyik tagja leköpte a jegyellenőrt, majd utána többször ököllel megütötték, megrúgták. A társa segítségére siető másik ellenőrt is bántalmazta a társaság, majd elmenekültek a helyszínről. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés eredményeként napokon belül azonosították az erőszakos férfiakat, akiket elfogtak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb