Közélet

Megvan, hogy miért lepték el kedd este a rendőrök a Kölcsey utcát Szegeden

GTA suncity: rendőrségi akció van épp a Kölcsey utcában – írtuk meg kedden este 9 körül a Szeged365 Facebook-oldalán, ma azonban az is kiderült, hogy mi történt városunk szívében. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott bennünket, hogy lopáson értek több fiatalt a helyszínen.

Rendőrautókkal érkezett egyenruhások lepték el a Kölcsey utcát kedden este 9 körül – írta Dávid olvasónk a történteket megpillantva. Ekkor az egyik üzlet előtt intézkedtek éppen a rendőrök. Az ügyben felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, mint Pere Csaba r. százados szerkesztőségünknek írta: “tegnap este a Kölcsey utcában több fiatalt értek tetten lopás bűncselekmény elkövetésén. Kollégáink elfogták és előállították az elkövetőket” – emelte ki, majd hozzátette, hogy az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

KIRABOLTAK EGY BOLTOT TEGNAP SZEGEDEN

Sűrű napja lehetett tegnap a rendőröknek, hiszen a Kölcsey utcai incidenst megelőzően a Honfoglalás utcában kiraboltak egy boltot. Olvasónk szerint egy 30 év körüli alacsony, fekete szájmaszkos, kockás nadrágot viselő nőt kerestek az egyenruhások.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb