Mindenmás

Szegeden először: Cserháti Zsuzsa emlékest az Ízek Birodalma színpadán. Mutatjuk, hol tudsz még jegyet venni

Most szombaton kerül megrendezésre Szegeden először a Cserháti Est az Ízek Birodalma színpadán. Veszelinov Marica legújabb közösségépítő eseménysorozatának, a Kállay esteknek az első állomásán Cserháti Zsuzsa leghíresebb számai hangzanak el, mégpedig egy, az X-Faktorban is megforduló országosan elismert énekesnő szájából.

Ahogy korábban megírtuk, Marica most is mindenre figyelt: a Cserháti est alatt limitált kiadású exkluzív koktélokkal vár titeket, emellett Szeged kedvenc gasztro-angyala a harapni valókban is meglepetéssel készül. Ha kíváncsi vagy, milyen különleges dolgok várnak az Ízek Birodalmában most szombaton, nézd meg legutóbbi videónkat, amiből azt is megtudhatod, hogyan találkozott először Marica és Cserháti Zsuzsa:

Cserháti Zsuzsa sokunk fiatal korának meghatározó előadóművésze volt. Szakértők szerint Kovács Kati mellett Cserháti a magyar könnyűzene történetének legjobb női hangja. A pontosan 20 éve elhunyt énekesnő emlékének felidézésére tökéletes lehetőséget kínál az Ízek Birodalma exkluzív estéje, ahol Báder Mari bárénekesnő előadásában hallhatunk olyan slágereket, mint a „Boldogság, gyere haza”, vagy az „Árva fiú”.

TUDTAD? Cserháti Zsuzsa férje volt hivatalosan az első férfi Magyarországon, aki GYES-re ment, hogy a felesége folytatni tudja a koncertezést.

Az első szegedi Cserháti estre mindössze 3 990 forintért tudtok jegyet vásárolni az Ízek Birodalmában, a Petri Gábor út 5. szám alatt személyesen, de érdemes sietni, ugyanis hiába a kibővített hatalmas terasz, a jegyek rohamosan fogynak.

Az eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/6400142776741492/ Ha pedig már megvan a jegyed, nézd meg az Ízek Birodalma Facebookját, ahova rendszeresen kerülnek fel exkluzív tartalmak: https://www.facebook.com/magyarizekbirodalma

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb