Közélet

Napi Chicago: több szegedi lakásba is betörtek kedd éjszaka

Több szegedi lakásba is betört négy férfi kedd éjszaka, akiket a szegedi rendőrök azóta már el is fogtak. Mint közleményükben írták, az ügyben nyomozás indult.

TÖBB LAKÁSBA IS BETÖRTEK, BRINGÁT, KLÍMABERENDEZÉST ÉS NAPELEMET IS LOPTAK (VOLNA)

A Szegedi Rendőrkapitányságra 2023. július 25-én éjfél előtt érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen személyek törtek be egy belvárosi ingatlan több lakásába. Az illetéktelen behatolókat a rendőrök elfogták és előállították. A nyomozás során kiderült, hogy a társaság tagjai már nem először jártak a házban. Az elmúlt időszakban több alkalommal is bementek az épületben található különálló lakásokba.

A feltételezett elkövetők a helyzetet kihasználva többek között

  • kerékpárt,
  • használati tárgyakat,
  • klímaberendezéseket,
  • és napelemeket vittek el.

A Szegedi Rendőrkapitányságon lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. A nyomozók a társaság egyik tagját őrizetbe vették.

A KÖLCSEY UTCÁBAN IS AKCIÓ VOLT

Nem ez volt az egyetlen rendőrségi akció kedd este Szegeden, mint elsőként megírtuk, rendőrautókkal érkezett egyenruhások lepték el a Kölcsey utcát 21 óra körül. Az ügyben felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, mint Pere Csaba rendőr-századostól megtudtuk, több fiatalt értek tetten lopás közben Szeged gasztro-utcájában, a kiérkező kollégáik elfogták és előállították az elkövetőket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb