Mindenmás

Tengerparti feeling és világhírű naplemente Szeged belvárosában? Igen, ez a Studio55!

Olyan helyet találtunk Szeged szívében, amitől biztosan tátva marad a szád. Pálmafák, hűvös szellő, kellemes hangulat, elképesztő koktélok és a világon egyedülálló naplemente, mindez a Belvárosi Mozi előtt a Studio55 Bar&Lounge-ban. Sikerült elcsípnünk Szántó Bálintot, a Studio55 tulajdonosát, aki elárulta, milyen exkluzív helyet sikerült felfedeznünk.

A Studio55 Bar&Lounge teraszán Szántó Bálint, a hely tulajdonosa jó vendéglátóshoz mérten egyből finom koktélokkal várt minket, majd rögtön az első kérdésünk az volt, hogy honnan jött a Studio55 neve. Ha kíváncsi vagy a válaszra, nézd meg a teljes interjút:

A videóban jól hallottátok, közel 160 féle röviditalból választhattok. Ha hozzávesszük a borokat, pezsgőket és sörkülönlegességeket, illetve ezek kombinációit, akkor kijelenthetjük, hogy a választék gyakorlatilag végtelen.

Bálint elárulta, hogy a végtelen választék mellett a legnagyobb erejük az exkluzivitásban rejlik. Látogatásunk során megfigyeltük, hogy valóban minden apró kis részletre odafigyelnek, éppen ezért garantált náluk a legmagasabb minőség italok és szolgáltatás terén egyaránt.

Ha szeretnéd élvezni a világhírű naplementét a Studio55 Bar&Lounge teraszán, akkor irány a Facebook oldaluk, ahol asztalt tudsz foglalni, vagy hívd a +36 30 585 8101 számot. Sőt, most egy nyereményjátékban is részt vehetsz, és ha Te vagy a szerencsés, exkluzív KOKTÉL-KVÍZ-en vehetsz részt barátaiddal. KATTINTS a részletekért!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb