Szegedi ArcokVideo365

Indul Mesi nyári őrülete: 50-60% kedvezménnyel adja a zöldnövényeit, köztük a 2023-as év legszexibb nevű virágját is

Brutális árukészlettel rukkolt elő a Mars teres lány, Mesi Virágoskertjében ugyanis mától kezdve minden egyes zöldnövényre, kaspóra, virágzó növényre nyári vásárt hirdettek, amelynek keretein belül 40-50-60 % kedvezménnyel varázsolhatjuk édenkertté a panellakásunk erkélyét vagy a családi házunk udvarát. Ami a Makkosházi körúton az ember fiára (lányára) vár, tényleg az “ezt látni kell” kategória, úgyhogy nem volt más hátra, mint kamerával érkezni a közismert szegedi kertészetbe.

Apropó, Deák Mesinek köszönhetően a 2023-as szegedi nyár legperverzebb nevű növényét is megtaláltuk, amelynek hallatán még Kelemen Anna és Choky Ice is elszégyellnék magukat (ha a fenti nevek nem mondanak semmit, kérünk, ne guglizz rájuk, főleg ne együtt).

NYÁRI PANGÁS? FELEJTSD EL, MESINÉL MINDEN HÓNAP FŐSZEZON

Mint Mesitől megtudtuk, több, mint 85 féle növénnyel változtatta dzsungellé a Makkosházi körúti kertészetet, ahol annak dacára, hogy papírforma szerint a nyári uborkaszezon közepén járunk, nyoma sincs pangásnak, sőt, az interjút is alig tudtuk felvenni, annyi vásárló jött oda.

A négy héten át tartó vásár a zöldnövények és a virágok mellett a kaspókra is vonatkozik, sőt, ha valaki csak kaspót vesz és beviszi a saját növényét, készségesen átültetik neki az új szerzeményébe.

A LEGSZEXIBB SZOBANÖVÉNY: TETRASPERMA

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi fán terem a ráncos törpebors, az elefántláb, az anyósnyelv vagy a cikkünk címében megpedzegetett TETRASPERMA, ez bizony a Te videód lesz:

A videóban Mesi egy újdonságról is beszámolt, mint mesélte (érted, Mesi mesélte), egy őrült véletlennek köszönhetően már az egész országba szállítanak növényeket, virágokat. Az egész egy social media poszttal indult, amelynek a reklámját véletlenül félreütötték és Szeged helyett az egész országra célozták be. A technikai bakiból az lett, hogy elkezdtek özönleni a Makkosházi körúti kertészetbe a telefonok az ország minden pontjáról, majd pár nappal később már működött is a Mesi-féle virágházhozszállítósdi. Az utóbbiról hamarosan egy másik cikkben számolunk be, addig is, ha valaki még nem tudná, mutatjuk a koordinátákat:

  • Szeged, Makkosházi krt. 11, 
  • Telefon: 06 30 149 3225,
  • Parkolás: díjmentes,
  • Mosoly: díjmentes,
  • Vásár: 40-50-60%!

P.S.: tényleg köszönjük, ha nem kerestél rá a fenti két “színművész” közös produkciójára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb