Mindenmás

Napi pakk: 26 fok, felhős idő és Kormányinfó Gulyás Gergellyel

Robog tovább a hét, és a kedden befutó hidegfront még most is érezteti hatását: ma is velünk maradnak a felhők és a 26 fok, viszont csapadékra már nem kell számítani Szegeden. Eső helyett azonban kapunk egy jó nagy adagot Gulyás Gergelyből, hiszen ma Kormányinfót tart a miniszter. Kávét a kézbe, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS FREDDIE MERCURY

Nagyon boldog névnapot Nektek: Olga, Liliána, Árvácska, Aurél, Bertold, György, Hugó, Kamilla, Konstantin, Krisztián, Lilien, Liliom, Natália, Natasa és Rudolf!

Pontosan 37 éve ezen a napon, 70 ezer néző előtt lépett fel a Queen együttes Budapesten, a Népstadionban. A Magic Tour a Queen rockegyüttes 1986-os, utolsó eredeti felállású koncertturnéja volt, a négy alapító tag utolsó koncertje 1986. augusztus 9-én, Knebworth-ben zajlott le. A koncerten elhangzott a “Tavaszi szél vizet áraszt”.

Mindezek mellett ezen a napon született:

  • 248 éve Brunszvik Teréz, az első magyarországi óvodák, a “Kisdedóvók” megalapítója,
  • 175 éve Eötvös Loránd, világhírű magyar fizikus, geofizikus, a torziós inga feltalálója, miniszter,
  • 57 éve pedig Deutsch Tamás politikus.

FELHŐSEBB, DE KELLEMES 26 FOK JÖN CSÜTÖRTÖKRE

Csütörtökön a napos-gomolyfelhős időben már nem kell csapadékra számítani Szegeden. Az északnyugati szél veszít erejéből, de még több helyen élénk, helyenként erős lehet. A hűvös, 7-15 fokos hajnalt követően délután 21-27 fok valószínű.

KORMÁNYINFÓ LESZ MA

Csütörtökön délben Kormányinfó lesz, amelyen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár tart sajtótájékoztatót.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb