Mindenmás

Teljes ház külső burkolata néhány óra alatt? A szegedi Első Beton Kft.-nél megoldják!

Tombol a hamisítatlan nyár Szegeden, ami nem csak minket, embereket vesz igénybe, hanem a házunk külső borítását is megterheli. A szegedi Első Beton Kft. azonban segít megtalálni a tökéletes megoldást arra, hogy biztonságban tudjuk az épületeinket, így több időnk maradhat magunkra.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Szeged365 stábja exkluzív meghívást kapott az Első Beton Kft. építőcenterébe, ahol Németh Krisztián, üzletvezető fogadott minket. Egy olyan körbevezetésnek lehettek most Ti is tanúi, amilyet biztosan nem láttatok még:

Ahogy a videóból is kiderül az Első Beton Kft. ismét kitűnik a gyorsaságával és precizitásával. Krisztián szerint abban rejlik a cég ereje, hogy mindenki szívét, lelkét beleadva igyekszik minden nap, hogy a szegediek olyan magas minőséget kapjanak a szolgáltatás terén, amilyet megérdemelnek.

Látogatásunk főszereplője, a homlokzati vékony vakolat védelmet nyújt az UV sugárzás ellen is, ami különösen fontos azokon a napfényben gazdag napokon, amikor az épületek folyamatosan ki vannak téve a nap károsító sugarainak. A megfelelő kezeléssel az épületek külső falai megőrzik eredeti állapotukat és színüket hosszú időn keresztül.

Az Első Beton Kft. kínálatában számos különféle homlokzati vékony vakolat található, amelyek megfelelnek az ügyfelek egyedi igényeinek. A vállalat szakértői egész nap rendelkezésre állnak, hogy tanácsot adjanak és segítsenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a különböző építkezési projektjeitekhez.

Az Első Beton Kft.-t az innováció és a minőség iránti elkötelezettsége teszi az építőipar vezető szereplőjévé. A homlokzati vékony vakolat területén elért úttörő eredményeik és a modern technológiák alkalmazása egyértelművé teszi, hogy az Első Beton Kft. a megbízható választás minden olyan ügyfél számára, akik a legjobb minőséget keresik építkezési projektjeikhez.

Cím: Szeged, Vásár utca 1-3.
Weboldal: https://www.elsobeton.hu/
Telefon: +36-62/549-510

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb