Mindenmás

Eszünk megáll: ellopott egy buszt egy férfi Kiskunhalason, letörte egy kocsi visszapillantó tükrét, majd elmenekült

Ellopták a Volán egyik autóbuszát szombaton a kiskunhalasi Semmelweis térről: a parkoló buszra felszálló férfi elinduláskor egy előtte parkoló autó visszapillantó tükrét is letörte. Az autó tulajdonosa ezután követte a buszt, majd mikor sikerült megállítania, kérdőre vonta a sofőrt, aki ekkor elmenekült – írja a delalfoldinfo.hu

Elloptak egy buszt szombaton Kiskunhalason: egy férfi felszállt a Semmelweis téren parkoló járműre, beindította azt és elindult vele. Amikor elindult a busszal, letörte az egyik előtte parkoló személyautó visszapillantó tükrét, de ennek ellenére továbbhajtott. Az autó tulajdonosa ezután fogta magát és egy ideig követte a buszt, majd a portál információi szerint a kiskunhalasi kórház parkolójának közelében érte utol. Ekkor kérdőre vonta a buszt vezető férfit, majd visszament az autójában lévő telefonjáért, hogy segítséget hívjon. Az újdonsült sofőrnek ennyi idő pont elég volt ahhoz, hogy elmeneküljön a helyszínről. Hiába érkezett rövid időn belül több rendőrautó is a helyszínre, a portál információi szerint a tolvajt még keresik a rendőrök.

2019-BEN SZEGEDEN IS TÖRTÉNT HASONLÓ ESET

Hasonló eset még 2019-ben történt Szegeden, amikor egy alig másfél hete forgalomban lévő buszt lopott el egy 19 éves elkövető. A fiatal a belvárosból tartott hazafele, amikor Szőregen egy parkoló autóról lelopta annak rendszámtábláit, majd megrongált több autóbuszt. Egy buszt el is indított, majd úgy gondolta, kerül vele egyet, aztán mikor útközben meglátott egy járőrautót, megijedt és egy mellékutcába hajtott. A rendőrök utána fordultak, ekkor a fiatal az utca végi erdős résznél megállt a járművel és gyalogosan bemenekült a fák közé. Az autóbuszban több millió forintos anyagi kár keletkezett – írta meg a vezess.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb