Sport

Szép volt fiúk! A Szeged idegenben elhozta a három pontot

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Kazincbarcika ellen nyerte meg az első bajnoki találkozóját. Az első félidőben született góllal sikerült tehát három ponttal kezdeni a bajnokságot.

A labdarúgó NB II nyitó fordulójában az előző bajnokságban 14. helyen végző Kolorcity Kazincbarcika SC a 4. Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadta. 

Borvető Áron 23. percben szerzett góljával már vezettünk is a jó iramú mérkőzésen. Borvető zseniálisan rázta le védőit, mire elé került a labda könnyedén lőhetett kapura. Az első negyvenöt percben izgalmas lehetőségek alakultak ki mind a két kapu előtt, de a szegedi srácok sokkal többet támadtak: tizenegyes gyanús helyzetünk is volt, és a szünet előtt egy perccel Prosser szabadrúgása után csak a kapufa menti meg a hazaiakat attól, hogy két gólos előnnyel menjenek pihenni a csapatok.

A másodi félidőben már egy kicsit visszább vettek a lendületből a csapatok, több volt a szabálytalanság is. A végén elindultak haza a nézők, akik több, mint 600-an voltak a stadionban. A játékvezető 3 percet hosszabbított, majd a szegedi csere miatt még további 2 percet. De ez is kevés volt az eredmény megváltoztatásához, megérdemelten nyert a Szeged.

Jövő héten szombaton, hazai környezetben jön a rangadó: Szegedre látogat a Vasas, ahol TV-s meccsen kell bizonyítani fiainknak. Nagyon kell majd a szurkolás, hiszen egyértelmű esélyese az NB II-nek a Vasas együttese.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb