Mindenmás

Totálisan kiégett egy autó Szegeden a Pápai utca végén, a garázsok mellett

Éjfél után pár perccel lehetett hallani egy nagy durranást, de előtte a beszámolók szerint folyamatos szirénázásra ébredtek az ott lakók. A rendőrautó hangja figyelmeztető hangot is adott ki. Ezeket éjfél előtt írtátok.

Egy garázs tulajdonosa arról beszélt, hogy most látta Ő is reggel a brutálisan kiégett autót, utólag bele is gondolt milyen veszélyes, hogy ez ilyen közel történt a garázshoz. A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megerősítette a hírt, mint mondták eloltották a lángokat, szerencsére a balesetben személyi sérülés nem történt.

A balesettel kapcsolatban megkérdeztük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is. Tűzesethez riasztották a kollégákat, de arról nem adtak információt hogyan került az autó a garázsok mellé, kicsit összetörve a töltés mellett, az ártéri erdő tövébe.

Az alábbi fotókat a kiégett autóról András küldte, aki azt is mondta: még érezni az lett szagot az autó mellett. Szerinte is szerencse, hogy a tűz sem az erdőre sem a garázsokra nem terjedt át.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb