Szegedi ArcokVideo365

“Nagy embernek, Nagy pihenés jár” – Szeged365 matracteszt Nagy Petivel, az Álommanó fedélzetén

Nagy embernek nagy pihenés jár, tartja az ősi dakota mondás, amelyből kiindulva Szeged egyik (minden szempontból) legnagyobb sportegyéniségét, a 18 – szoros magyar bajnok, közel 10 alkalommal az év súlyemelőjének választott nehézatlétáját, Nagy Pétert kértük fel, hogy tesztelje le a vadonatúj Álommanó Ágy – és Matracbolt kínálatát. A 160 kilós szegedi óriás belehuppant a legnagyobb Best Dream matracba, összehozott egy rögtönzött pihenés-tesztet, közben pedig azt is elárulta, hogyan pihen, amikor a hamarosan négytagúra bővülő családjával alszik és akkor, amikor világversenyen jár.

“A felkészülés nem csak az edzésből áll, ha nincs pihenés, nincs 100%-os munka, így aztán rendkívül fontos, hogy az ágyam és a matracom is kényelmes legyen” – magyarázta a tokiói olimpiát is megjárt Nagy Péter, aki pont edzőtáborba készült a videó felvételekor. A Szaúd-arábiai kvalifikációs VB-re készülő atléta a kemény matracokat szereti, mint mondta, ugyanez vonatkozik a jelenleg három, hamarosan viszont már négytagú családjára is:

“mivel együtt alszunk, kénytelenek ők is a kemény matracot szeretni, ha úgy vesszük, ez egy irányított sorsolás volt”

– mondta nevetve.

A 18-szoros magyar bajnok, U23-as Európa-bajnok, kétszeres főiskolai világbajnok, majd felnőttként háromszoros bronzérmes szegedi súlyemelő legextrémebb alvás-élményét Tokióban, az olimpiára érkezve élte át. Mint mesélte, a szállásukat átvéve legnagyobb meglepetésére kartonpapírból volt az ágykeret, ami még nagyobb meglepetést okozva simán elbírta Peti 160 kilóját, sőt, a matrac annyira isteni volt, hogy legszívesebben hazahozta volna magával Szegedre.

A szegedi óriás több matracot is kipróbált a Bécsi körút 26-ban üzemelő Álommanó fedélzetén, amelyek közül a Best Dream Cashmere HD – ja nyerte el a tetszését, mint mondta, ez majdnem teljesen olyan volt, mint amin otthon alszik.

Molnár Sándor, a vadonatúj szegedi ágy – és matracbolt alapítója elmondta, a csúcskategóriás matrac titka az, hogy a hideghab alapra memóriahabot raktak a gyártók, emiatt elsőre puhának érzi az ember, viszont villámgyorsan felveszi az emberi test vonalát, így aztán nagyon jót lehet aludni rajta.

Ha kíváncsi vagy, milyen, amikor Szeged kedvenc nehézatlétája hasast ugrik (és ez szó szerint értendő) egy prémium matracra, az alábbi videó Neked készült, meg persze akkor is, ha matracvásárláson töröd a fejed. Az Álommanó Ágy – és Matracbolt ugyanis amellett, hogy 2022-es árakon kínálja a portékáit, még egy 10% nyitási kedvezményt is beújított:

Az Álommanó Ágy és Matracboltot a Bécsi körút 26-ban találod, hétfőtől péntekig 10 és 18, szombaton 9 és 13 óra között. Az info vonalat maga a tulajdonos veszi fel, ennél autentikusabb segítséget – szerintünk – a világon sehol sem kapsz: 70 / 337 – 9963.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb