Kikapcs

Szívvel-Lélekkel – Az igazi női esszencia ébredése FullAnyuuuu estjén! Mutatjuk hol és mikor lesz

Ismered FullAnyuuuu-t, ugye? Aki számtalan hölgynek nyújtott már segítséget életük nehéz pillanataiban. Most FullAnyuuuu egy különleges estet szervez Szegeden, a Hungi Vigadó aulájában.

“Szívvel-Lélekkel – Az igazi női esszencia ébredése” – a cím önmagában is elgondolkodtató. Az este programja azonban még annál is többet ígér: FullAnyuuuu nem csupán egy előadást tart, hanem egy meghitt és lélekemelő estét, amelyen végigvezet téged az erő, magabiztosság és siker útján.

Ez az este nem csak a résztvevők lelkét tölti fel, de lehetőséget ad arra is, hogy támogassuk a FullAnyuuuu mozgalmat. A jegyvásárlásokkal hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a mozgalom még több nőnek nyújthasson segítséget.

Az Early Bird jegyek már elérhetőek, ezekkel garantáltan ott lehetsz az előadáson, és még kedvezőbb áron juthatsz hozzá a jegyekhez. Emellett a támogatói jegy vásárlásával extra támogatást nyújthatsz a mozgalomnak.

Ez az este egy ajándék minden nőnek. Felfedezheted a női erő, a magabiztosság és a siker útját. FullAnyuuuu minden bátor és lelkes nőt vár, aki szeretné megtapasztalni a nőiesség, erő és siker harmóniáját. Legyél részese ennek az élménynek, és támogassuk együtt a FullAnyuuuu mozgalmat!

ITT TUDSZ MOST EARLY BIRD JEGYEKET VENNI:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb